WAY

Hé, jij daar! Ben jij tussen de 12 en 25 jaar? Dan hoor jij helemaal bij WAY. De jongerenbeweging van Mozaiek. Je mag helemaal komen zoals je bent. Met al je vragen en twijfels. Jij hoort erbij. Bij ons. Bij God. Je bent geliefd. God houdt van je! En wij willen niets liever dan jou helpen God beter te leren kennen. Ontdek hoe een leven met God is.

TO BE, TO BELONG, TO BELOVE(D)

Onze visie is

To be
Je mag er zijn. Met alles wat er in je zit, je verdriet, pijn, verlangens en blijdschap. Je bent welkom zoals je bent. Je bent goed voor God en voor WAY, maar je mag binnen WAY ontdekken hoe je steeds meer tot bloei komt, kan groeien in je geloof met Jezus en meer op Hem mag lijken. Jezus wil jouw gebrokenheid herstellen. Je bent een parel die nog meer mag gaan glanzen.

To belong 
Je hoort erbij met alles wat je hebt en bent. Je bent een onderdeel van WAY en Gods koninkrijk.

To belove(d)
Je bent geliefd. Bovenal door God, maar ook door de WAY Workers, de andere jongeren. En wanneer jij beseft dat je geliefd bent, kan je deze liefde ook weer uitdelen! En daar willen wij jou mee helpen!


Clans 12-17 jaar

Als jij je aansluit bij een clan, kan je verwachten dat je 1x in de 3 à 4 weken samen komt. Een groep van maximaal 10 tieners die begeleid worden door clanleiders. De avonden zijn gericht op ontmoeting en verbinding met elkaar. Leuke dingen ondernemen en met elkaar een groep worden. Er is ook ruimte voor (geloofs)vragen, gesprek en gebed. Daarnaast kan je samen met je clan naar de events van WAY gaan, zoals Hang-Out, aWAYke night, CAMP etc. Sluit jij je aan?

Als je vanwege een beperking niet mee kan doen aan de reguliere activiteiten van WAY hebben we voor jou een super gave clan! De Parelclan!

Small Groups 18-25 jaar

Heb jij zin om komend jaar samen met andere WAY’ers van 18-25 jaar te meeten? Check dan onze Small Groups! Een Small Group is een vaste groep mensen met wie jij optrekt. Als Small Group komen jullie regelmatig bij elkaar. Bij iemand thuis als er genoeg plek is. Of in het Mozaiek Centrum. Net wat werkt voor jullie. Jullie organiseren de avond zelf en bepalen ook zelf waar jullie het over hebben. En komen jullie er samen niet helemaal uit? Geen probleem. We hebben speciale Small Group coaches die jullie helpen.

Youth Pastors

Hey there! Wij zijn Chesron en Esmee, de Youth Pastors van WAY. Ons verlangen is om jou een supertoffe tijd bij WAY te geven. Daar gaan we dan ook met een boel enthousiasme en liefde voor. Energie, relaxed, soms wat chaotisch maar vooral heel veel fun. Dat zijn woorden die ons omschrijven. En wie ben jij? We kunnen niet wachten om jou binnenkort te ontmoeten!

WAY Care

Jij bent geliefd, enorm waardevol en nooit alleen! Dat willen we jou meegeven bij WAY. Maar soms voelt dat niet zo. Dat weten we! Misschien ervaar je wel veel stress, zit je niet goed in je vel of gaat het thuis niet zo lekker. Of misschien voel je je alleen, verlang je naar iemand om mee te praten of heb je vragen over het geloof. Wij willen er graag voor je zijn en naar jouw verhaal luisteren. We care about you! Dus kom met ons in contact en praat erover. Want je bent niet alleen. Echt niet!

WAYs to build! Bouw jij mee?

De visie van We Are Young is: To be, To belong, To be loved. Je mag komen zoals je bent. Bij God, maar ook bij ons als kerk. We willen JOU ontmoeten. Jij bent geliefd! Vanuit dit geloof bouwen we aan WAY. En daar hebben we jou voor nodig. Want de liefde die jij ontvangt, mag je weer uitdelen. We zoeken jou om als jeugdleider te helpen bij onze activiteiten, maar ook om een voorbeeld te zijn voor onze jongeren. In jouw rol dien je de jongeren en help je hen groeien in hun relatie met God.

WAY landelijk

Vanuit WAY0318 in Veenendaal worden landelijk ook allerlei toffe activiteiten georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar!

Ben je benieuwd? Check dan snel de site!

Dromen ☁️

We hebben ze allemaal wel eens. De één onthouden we beter dan de ander. 

Misschien vraag jij je wel eens af wat ze betekenen. Wat zou jij doen als je zou dromen dat de zon en de sterren voor je zouden buigen?

Jozef geeft ons een mooi voorbeeld over hoe wij met onze dromen om kunnen gaan. Hij deelt ze, met de mensen om zich heen. Ookal lijken ze soms wat vreemd. Zo blijven zijn dromen leven.

Jozef koos ervoor om niet zelf met de eer te strijken, maar te wijzen naar God. De gever van zijn talent. Zo mooi dat hij op deze manier iets van Gods grootheid aan de wereld toont. En dat mag jij ook doen.

Dat hoeft niet per se te gaan om dromen uitleggen, zoals Jozef deed. Maar dit kan ook simpelweg zijn, God grootmaken met een goed cijfer dat je hebt gehaald. Of hem te eren in het werk dat je doet.

Je mag je gaven en talenten met anderen delen en God hier de eer van geven. Zo zien mensen iets van Gods grootheid door jou heen.Yeeess zondag hebben we de volgend WAY Worship x Prayer! 🫶🏼 Het belooft weer een mooie avond te worden waar we voor en met elkaar zullen bidden en aanbidden❤️‍🔥 BE THERE!✨ 19:00u inloop. 19:30u start @de Basiliek⚠️⚠️ update: De YA meet-up en het Teens Fun Event zijn verplaatst ⚠️⚠️

• YA Meet-Up > 22 juni
• Teens Fun Event > 24 mei

JA JA, ook deze maanden staan weer allerlei toffe events en activiteiten op de planning🕺🏼

We hebben weer Hang Outs, op 12 mei Worship x Prayer, 2 juni Diving Deep voor de Young Adults, en meer!

We zien je morgen bij de Hang Out!! 🚀

Heb jij nog vragen over onze events of activiteiten, laat het weten!👇